Ta steget -

"Tag min hand och låt mig hjälpa dig bygga ditt gröna företag!"

Utforska din passion för trädgårdar – och förvandla den till ett framgångsrikt företag

Har du en stark passion för det gröna och kanske redan kunskap eller utbildning inom trädgård eller odling? Då är du redo att ta nästa steg – att omvandla ditt intresse till en egen verksamhet. Jag vill inspirera dig att göra just det. Genom att dela med mig av mina erfarenheter som företagare i den gröna branschen kan jag ge dig de verktyg och den vägledning du behöver för att komma igång. Oavsett om du drömmer om att driva en trädgårdsbutik, erbjuda design- och skötseltjänster, eller något helt annat inom det gröna, finns det en mängd möjligheter att utforska och utveckla.

Odla din affärsidé – bygg en hållbar verksamhet från grunden

Att starta företag inom den gröna branschen handlar om mycket mer än att bara odla växter – det handlar om att odla din affärsidé. Många drömmer om att förena sitt intresse för hållbarhet med sitt yrkesliv, och om du är en av dem är möjligheterna enorma. Det kan vara allt från att sälja produkter eller tjänster inom trädgårdsskötsel, trädgårdsdesign eller andra gröna verksamheter. Det viktigaste är att hitta din nisch och skapa ett företag som känns rätt för dig – och jag finns här för att hjälpa dig på den resan.

Trädgårdsdesign – Skapa vackra miljöer och bygg ett namn för dig själv

Är du en av dem som älskar att skapa vackra utemiljöer och vill göra det till en professionell karriär? Då är det dags att ta ditt intresse för trädgårdsdesign till nästa nivå. Med din känsla för estetik och kunders behov har du grunden för att bygga en stark affärsmodell. Att arbeta med trädgårdsdesign handlar inte bara om kreativitet – det kräver också strategiskt tänkande när det kommer till att bygga kundrelationer och marknadsföra dina tjänster. Jag delar gärna mina insikter och erfarenheter kring hur du kan bygga ditt eget varumärke och skapa ett hållbart företag.

Följ din passion – och gör det till din karriär

Oavsett vilken riktning du vill ta, finns det en plats för dig i den gröna branschen. Det handlar om att våga följa sin passion och kombinera den med affärsmässigt tänkande. Kanske har du en idé om att sälja växter, erbjuda rådgivningstjänster eller utveckla något helt nytt inom den gröna sektorn? Din passion kan vara startpunkten för något stort. Med rätt strategi och inspiration kan du bygga ett företag som inte bara är lönsamt, utan som också gör en skillnad för miljön och människors liv.

Snart lanserar jag min kurs – för dig som vill starta eget inom den gröna branschen!

Jag vet att steget från passion till att faktiskt starta ett företag kan kännas stort. Därför håller jag på att ta fram en kurs som är utformad just för dig som vill starta eget inom den gröna branschen. Kursen kommer att guida dig genom hela processen – från att välja rätt företagsform och skriva en affärsplan till hur du prissätter dina tjänster, marknadsför dig själv och säljer på ett sätt som känns äkta och hållbart.

Det här är kursen för dig som har drömmen, men som behöver de praktiska verktygen för att förvandla den till en verklig, lönsam verksamhet. Håll utkik – snart lanseras den och jag ser fram emot att hjälpa dig förverkliga din företagsdröm!

Om kursen

Det här är en kurs för dig som vill starta företag inom trädgårdsbranschen. Vi går igenom allt du behöver för att känna dig trygg i din företagsstart. Välkommen! 

  • Välj din nisch: Hitta din unika plats på marknaden och bygg ett starkt fundament.
  • Företagsform: Välj rätt företagsstruktur för dina affärsmål.
  • Företagsnamn: Skapa ett namn som speglar din vision och lockar kunder.
  • Affärsplan: Utveckla en strategisk plan för att nå dina mål.
  • Varumärke: Bygg ett varumärke som attraherar och inspirerar.
  • Tillstånd och licenser: Säkerställ att allt är juridiskt på plats.
  • Ekonomi och försäkringar: Hantera moms, lön, utgifter och skydd.
  • Marknadsföring: Skapa en strategi som sätter ditt företag på kartan.
  • Försäljning: Lär dig tekniker för att konvertera intresse till intäkter.
  • Prissättning: Sätt rätt pris för dina tjänster och din kompetens.
  • Bonus: SWOT-analys: Hitta styrkor och möjligheter för ditt företag.