Duscha. Vissa livsmedel kan göra ditt kiss illaluktande. - Aqua Invent A . Rörliga spermier kan påträffas i kvinnan tre–fyra dygn efter samlag eller insemination. Varför blir det så Är det sperman som luktar när jag fått den i mig eller vad är det? Urinvägsinfektion (UVI) kallas även blåskatarr och innebär en infektion i urinblåsan. Jag har hört att det ska svida ibland när man kissar efter samlag, därför att snoppen gnuggas mot kisshålet. Man kan också få en vit och gryning flytning från underlivet. 46 replies 10 retweets 534 likes. 8. Jag vet inte när det började, men min snopp luktar inte gott. Men är det så att de börjar lukta illa även efter att du nyligen tvättat dig så ska du vara uppmärksam. Hej, jag är en kille på 16 år. Kvinnor kan vara allergiska mot mäns sädesvätska, även om det är ovanligt. Jag har en fråga om min penis. Klåda på ollonet efter samlag. ... Många kan känna oro för att det luktar illa, Snoppen, kuken, pålen eller …

Min mans snopp har de senaste dagarbna börjat lukta så illa eller rättare sagt stinker. 46. Flytningen kan också vara skummig. [1] Ejakulat Är det farligt? Du kan också bli klokare på, hur det kan behandlas. Dagen efter så började det klia på ollonkanten något fruktansvärt och det var som om huden där började... Min penis luktar illa. Varför luktar det så illa i slidan ibland efter samlag när min pojkvän har kommit i mig? Det svider inte.

Bakteriell vaginos. Min 2 åriga blandras hund luktar illa ur munnen, verkar hungrig ofta och får u..; En del fisar luktar mer än … Så här blir du av med urinvägsinfektionen. Dagen efter så började det klia på ollonkanten något fruktansvärt och det var som om huden där började... Min penis luktar illa. Reply. Allergi mot sädesvätska kan minska chanserna för en graviditet. Vitlök, kaffe och sparris är exempel på mat som kan göra att urinen luktar illa. Sädesvätska eller sperma är den vätska som utsöndras vid hanens sädesuttömning för att befrukta honans ägg.Sädesvätska innehåller hanens könsceller och andra ämnen.Den är rik på zink, proteiner och fruktos.I de fall där en man är steriliserad innehåller sädesvätskan inte spermier. Skölj snoppen/bollarna med klorhexidin. Det är under förhuden som det stinker. Tvätta med tvål.

Om du har samlag så kan du även tvätta av dig med vatten efteråt.

Skulle detta inte hjälpa så kan det vara så att du behöver lite hjälp på traven med en salva som du kan få efter en läkarundersökning. Luktar illa » Kroppen Ungdomsportalen … Nätsäkerhetsexpert Retweeted Peter From När det börjar koka efter en stund luktar det Kuken! Ibland tvingas jag använda Lactal för att få bort den.

Urinvägsinfektion drabbar oftare kvinnor, men även män gör klokt i att gå på toa efter sex. En hygienvana som kan minska risken för att de ska lukta illa från underlivet är att vänta med att ta på underkläder tills du är helt torr efter dusch eller bad. Vi har alltid haft kondom. Jag har en fråga som jag tänkte att någon av er kanske kan hjälpa mig med. Lukten kan speciellt märkas när du har mens och efter samlag.

Jag har en fråga om min penis. Svamp på penis kan vara en ganska obehaglig åkomma, och därför bör det alltid behandlas. Det är så att den kan lukta illa ibland när jag drar tillbaka förhuden. Jag började ha sex för en månad sedan.

Lukt efter samlag Luktar illa efter samlag.. Ibland När jag haft oskyddat samlag luktar jag så illa i underlivet lukten går inte ens bort fast jag duschat med tvål och vatten.

Torr hy och svett kan verkligen vara illa luktande. Likartade symptom kan bero på annat, såsom svampinfektion. Njurar och komplikationer. Bakteriell vaginos ger flytningar från slidan som luktar väldigt illa och som kan vara gråvita. Och det är nånting vitt där ibland när jag tvättar den. Luktar illa efter samlag .

Blir doften mer intensiv efter samlag eller i samband med menstruation är det mycket troligt att orsaken kan vara bakteriell vaginos, vilket är ett tillstånd som uppkommer när det finns fler dåliga bakterier än …